Van Blond tot Blog

Daar sta ik dan, met mijn hoofd ondersteboven in de wasbak. Ik ben misselijk van de geur van de waterstofperoxide - of is het de gedachte aan de sneltrein waar ik ingesprongen ben? Ik zucht en zet het lege flesje jeugd-in-een-potje in de vensterbank.

`We zijn heel enthousiast over je manuscript.' Wat een woorden! Het zijn de woorden waar ik al een leven lang van droom; maar ook de woorden die een put van wantrouwen in me aanboren.
Ik voel me als Grunko. Niet dat ik nou zo'n ontzettende draak ben, maar omdat ik lichtelijk in paniek raak als ik de wegwijzers langs mijn pad probeer te ontcijferen. Waar moet ik naar toe? Wat gaat er gebeuren? Wat als ik faal?

Ik spreek mezelf weer geruststellend toe. Verzeker me ervan dat het wel komt zoals het moet. Ik droog m'n versblonde haar en hoor mijn jongste thuiskomen - één van de drie die het kind in mij wakker houden, ook als ik geen zin heb om m'n haren jonger te maken. Want ik ben niet alleen Grunko, ik ben ook Zilver, de opstandige, moedige elf, klaar om de wereld te verbeteren, tussen het dagdromen door.

Wil je meer lezen over de échte Grunko? Ben je nieuwsgierig wat Zilver gaat meemaken?
Hou m'n auteursblog in de gaten: ze komen eraan! Mijn meisjesdroom begint héél echt te worden: mijn langverstopte manuscript gaat over een poosje op heus papier verschijnen! Met levensechte paginanummers. En met míjn naam erop. Hoe geweldig is dat?

Ik wil jou op dit blog op de hoogte houden van het verloop van het uitgeefproces. Via deze pagina (op het groene blokje `inschrijven' klikken) kun je je inschrijven om een éénmalige email van Boekscout te ontvangen wanneer mijn boek verschijnt. Vanaf het moment van uitgave is mijn boek ook online te bestellen in mijn persoonlijke webshop op deze pagina.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen